Fryda's Dagboek

15-07-2024
Tja en toen werd Fryda gisteren ook krols, morgen mag ze vrijen met Lamba.
Ja en gevreeën hebben ze, alle dekkingen werden in tweevoud uitgevoerd!

Dit zijn de lovers:





Dit zijn de te verwachte kleuren:
Katers

Zwart
Zwart*
Blauw*
*met of zonder zilver of tabby
Poezen

Zwart
Zwart *
Blauw*
*met of zonder zilver of tabby
*Blauw is alleen mogelijk als Lamba verdunning draagt

13-08-2024
Inmiddels is duidelijk dat ook Fryda zwanger is, due date 18 september

02-09-2024
Frigga is opmerkelijk verdikt,maar Fryda heeft een echt dik trommeltje die al aan de zijkant uitsteken.
Straks ga ik hun kraamkooi op orde brengen zodat ze er aan kunnen wennen, in de afgelopen weken is deze helemaal gewassen en ontsmet evenals de sturdy, zodat we klaar zijn om lieve bospluizen te kunnen ontvangen. Ze gaan de komende weken nog vol op het krachtvoer.

10-09-2024
De laatste week van de zwangerschap is ingegaan, het zijn echt de laatste loodjes. Fryda zier er inmiddels uit alsof ze een basketbal heeft ingeslikt. Alles is klaar voor de bevalling maar hoop dat ze zo lang mogelijk blijven zitten.

16-09-2024
De hoop dat de babies zo lang mogelijk bleven zitten is in rook opgegaan. Gisteren is Fryda bij Frigga in de kraamkooi gekropen, ze begon zodanig te hijgen dat we in eerste instantie dachten dat het door de stress kwam. Bij nader onderzoek bleek dat ook zij op het punt van bevallen stond, de babies waren een aantal dagen geleden al ingedaald. We bleven hopen dat ze nog zo lang mogelijk zouden blijven zitten het was pas dag 61. Echter daar dacht Fryda anders over, ik bedacht me dat ik nog even plat moest gaan liggen, maar een half uur later kreeg ze persweeën. Het eerste kind is om 22.10 geboren het zevende kind om 00.30 , 7 babies in een kleine 2 1/2 uur! De babies zijn uiteraard kleiner dan die van Frigga, maar met nog een acceptabel gewicht. Met zoveel babies is het logisch dat Fryda met 61 dagen is bevallen er was geen plaats meer voor ze!













Meer foto's
  LINKS CONTACT