Frigga's Dagboek
13-07-2024
En toen was Frigga krols, we hebben voorzichtig Lamba er bij gezet die zich vlijtig aan zijn taak kweet. Ze zijn zo lief samen, ze kletsen de boel bij elkaar en vooral Frigga vindt hem bijzonder leuk, ze geeft hem kopjes en als hij in de kamer komt rent ze er met haar staart omhoog naar hem toe en nodigt hem overduidelijk uit om op te stappen. We hopen dat ze zwanger raakt en verheugen ons op uitermate lieve bospluisjes wat haast niet anders kan met deze 2 lieve ouders.

Dit zijn de lovers:




Dit zijn de te verwachte kleuren :
Katers

Rood *
Creme *
Zwart*
Poezen

Zwart tortie*
Blauw tortie-*
Zwart *
*Crème en blauw is alleen mogelijk als Lamba verdunning draagt

13-08-2024
Het is overduidelijk dat Frigga zwanger is, due date 14 september

02-09-2024
We zijn er even tussenuit geweest om de batterij weer op te laden. De poezen zijn verzorgd thuis gebleven in de capabele handen van onze vaste "cat sitter".
Bij thuiskomt was overduidelijk te zien dat Frigga een maatje gegroeid is, ze is ook zeer aanhankelijk en geniet van de lekkere hapjes die we haar toe stoppen. Ze gaan de komende weken nog vol op krachtvoer.

10-09-2024
Frigga begint echt een stuk dikker te worden , het zijn echt de laatste loodjes. om een idee te hebben zal ik de mama's to be nog even wegen. Alles staat klaar om hopelijk dit weekend mooie kleine bospluisjes te mogen verwelkomen.

14-09-2024
Vandaag is ze uitgerekend, ondanks harde buiken zijn er geen tekenen van een op handen zijnde bevalling, Vannacht ben ik er 2 maal bij geweest, for just in case, maar de poezen kijken me meewarig aan....We wachten rustig af. Mama Bluey beviel bij haar 2 nesten pas op dag 65, waarschijnlijk haar dochters ook. Frigga is nog steeds rustig, maar we kunnen voelen dat de babies al ingedaald zijn. Het zal een lange nacht worden.

16-09-2024
Gisterenavond is Frigga bevallen van 4 prachtige wolken van babies. Eind van de ochtend was ik haar ineens kwijt, ze bleek zelf in de kraamkooi gekropen te zijn. De hele middag heb ik bij haar gezeten, het was duidelijk dat de bevalling aanstaande was. Tussen door heb ik snel nog wat aan het eten gedaan, terwijl Dick de wacht hield, mede omdat ze nu echt onrustig werd en de klimpaal toch ook wel aantrekkelijk leek. Inmiddels was ook Fryda bij haar zus gaan liggen. Om 18.00 is het 1e kitten geboren en om 19.10 de 4e. Het was een ongecompliceerde bevalling en de babies waren vanmorgen ook al aangekomen. Met Frigga gaat alles goed!



















Meer foto's
  LINKS CONTACT